Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Fast Moving Targets bedrijf gespecialiseerd in innovatie

Geplaatst 15, Apr, 2019, 19:04 Zie omschrijving
Fast Moving Targets bedrijf gespecialiseerd in innovatie
Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • 15, Apr, 2019, 19:04
  • 266 x

 

Fast Moving Targets is een media bedrijf gespecialiseerd in innovatie.

Fast Moving Targets is een media bedrijf gespecialiseerd in innovatie. Fast Moving Targets signaleert, duidt en legt uit. Wat is er aan de hand? Wat betekent dat voor wie? En hoe zet je nieuwe trends en technieken succesvol in? 
Fast Moving Targets wordt gerealiseerd door Erwin Blom, Leonieke Daalder, Willem-Jan Draper & Johan Schaap. 

Crossmediaal

Fast Moving Targets is een crossmediaal platform. Het zoekt de beste uitingen voor een onderwerp of publiek. Een blogpost, een webcast, een (e)book, een documentaire, een event; we beginnen bij het verhaal en zoeken dan de geschikte media erbij.

Programma’s

Top Names - wekelijks live programma over de invloed van digitalisering maatschappij. Met Erwin Blom en Roeland Stekelenburg. 
NERDtalk - regelmatig programma met vooral buitenlandse gasten. NERDtalk mag ongelimiteerd de diepte in en het programma duurt zolang het duurt. Met Johan Schaap

Cases

Fast Moving Targets gaat de diepte in. Bestudeert succesvolle cases, hun succesfactoren en de de lessen die je er van kunt leren. Een wekelijks groeiende database. We beginnen met de verhalen van crowdfundplatform Cinecrowd, breimode van Zeeman en crowdsourcing van The Guardian.

Boeken

Fast Moving Targets geeft ook boeken uit, zoals 25 jaar internet in Nederland door Peter Olsthoorn

Events

Online en offline horen bij elkaar. FMT is graag aanwezig bij events en doet daar verslag met live interviews vanuit de eigen mobiele studio. 

News

We worden geen harde nieuwsjagers bij Fast Moving Targets, daar zijn al voldoende goede van. We willen met jullie wel de selectie maken. Van die complete brei, wat doet er nu echt toe? Iedere werkdag een selectie van een bericht, video of presentatie die je echt niet mag missen. 
Community powered

Samen weten we meer, samen kunnen we meer. Het is een cliché maar daarmee niet minder waar. Fast Moving Targets wordt beter met een actieve rol van de lezers, de kijkers, de bezoekers. Fast Moving Targets wil community powered media zijn. De bezoekers kunnen op meerdere fronten een bijdrage leveren: inhoud, marketing en funding.

Inhoud

Natuurlijk het belangrijkst. Professionals, ervaringsdeskundigen, denkers, doeners, allemaal kunnen ze bijdragen als het gaat over inhoud waar aandacht aan moet worden besteed. Deel links, deel kennis, praat mee, draag bij. De programma’s en producten worden er beter van. En omdat het geen eenrichtingsverkeer moet zijn, krijgt de actieveling bijvoorbeeld toegang tot unieke inhoud, co-auteurschap van uitgaven, gratis publicaties, toegang tot events, dat wordt het idee. Doe mee, het is niet voor niks!

Marketing

Mond-tot-mond-reclame is de beste reclame die er is. Vind je het de moeite waard wat we doen? Vertel het verder. Laat het je vrienden weten als je een goed programma ziet, een interessant bericht leest of een mooie case voorbij ziet komen. Zo willen we groeien, zo kunnen we groeien. Fast Moving Targets is een platform in aanbouw.

Funding

Iedereen kan een bijdrage leveren aan Fast Moving Targets. Wij vinden het super waardevol als je komt kijken, als je je aboneert op de nieuwsbrief en als je meehelpt Fast Moving Targets onder de aandacht te brengen. Des te sterker het merk, des te interessanter voor adverteerders of sponsoren. Maar in deze tijd van crowdfunding kan er natuurlijk meer. Des te meer middelen we hebben, de te meer mooie inhoud we kunnen maken. Dus draag je Fast Moving Targets een warm hart toe? Dit zijn de mogelijkheden …

https://www.youtube.com/user/fastmovingtargets

Website

Locatie
Fast Moving Targets B.V.

Lid sinds: 15, Apr, 2019

Plantage Middenlaan 62
1018 DH Amsterdam, NederlandWhats App 0031655751658
0031655751658
266 x

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?