Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Hamlet Oasis Appartement

owner_username owner_contactpersoon

Wie zijn wij?

Wij kennen het eiland sinds 1995 – tijdens een vakantie werden we verliefd op het eiland en sinds 1999 komen we er enkele keren per jaar. Dushi Oasis hebben we gebouwd zien worden. 

We willen het huis en heerlijk Bonaire graag met anderen delen.

Chantal Lemmens en Pierre Meijer

 

Beheer

Helaas zijn wij niet in de gelegenheid u zelf te ontvangen – voor ons huis hebben we prima beheerders die al enkele jaren op het eiland wonen en werken: Vincent Meunier en Caroline Gamache (afkomstig uit Canada). Zij zorgen voor de ontvangst, kunnen u met raad en daad bij staan en adviseren over auto verhuur en andere activiteiten. Nadat u heeft aangegeven te willen boeken, laten zij u weten of het huis beschikbaar is en vragen wat uw verdere wensen zijn t.a.v. autohuur en overige zaken. Bij aankomst krijgt u een telefoonnummer waarop u hen kunt bereiken indien dit nodig mocht zijn. Caroline en Vincent zijn eigenaar van en beheren het naast ons gelegen Coral Paradise. Wij vinden hen een geweldige gastheer en gastvrouw!!

De cottage

De cottage, Dushi Oasis, bestaat uit een appartement en een studio en kunnen apart van elkaar geboekt worden (er is een verbindingsdeur die op slot kan) of als één geheel.

De cottage heeft rondom een mooi bloeiende tuin, waarin vele vogels vertoeven (geniet van de suikerdiefjes, kolibri’s, parkieten en nog veel meer) evenals hagedissen en leguanen. Het huis kan gebruikt worden door 4 gasten en heeft een parkeerplaats op eigen terrein. Een eventuele 2de auto kan geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats van Hamlet Oasis Resort. Door de omringende tuin is er veel privacy.

Het appartement

Het sfeervolle appartement is geschikt voor 2 personen die ook veel leefruimte willen hebben. Het beschikt over een groot terras, eigen parkeerruimte, een goed uitgeruste keuken (met vaatwasser en magnetron, koelkast en diepvries) en een buitendouche aan de achterzijde (om het zout of zand af te spoelen). De huiskamer beschikt over een eettafel met 4 stoelen, twee 2-zitsbanken, salontafel , kastje met tv. Voor en achter en in de keuken hangen fans om de lucht te verplaatsen. Ook de porch (terras) biedt veel ruimte met een grote tafel en 4 stoelen. En de bijzondere “loveseat” gemaakt door een lokale kunstenares (Germaine Nijdam).

Het appartement heeft een aparte slaapkamer met badkamer/toilet (opnieuw aangelegd in 2015). De slaapkamer is voorzien van fan, airco en een laptop kluis.

Bij de keuken buiten is nog een aparte kraan om snorkel uitrusting af te spoelen. Op de porch is er de mogelijkheid duikuitrusting op te hangen en te laten drogen.

De studio

De studio is eveneens geschikt voor 2 personen en bestaat uit 1 slaap/woonkamer met airco, fan en t.v. Een laptop kluis is aanwezig.

De studio heeft een kleine kitchinette (2 gaspitten) en is verder goed uitgerust en ook voorzien van koelkast en magnetron. Badkamer met wastafel, douche en toilet (opnieuw aangelegd in 2015). Een klein terras met terrasmeubilair. De studio beschikt ook over een buitendouche om zout en zand af te spoelen. Parkeren voor de studio kan op de centrale parkeerplaats van Hamlet Oasis Resort.

Hamlet Oasis Appartement
+5997005132
+31620645054

Kaya Gob. N Debrot 123, 0000 PC
Kralendijk, Bonaire, C.N., Bonaire


Oprichtingsdatum : 1999-01-01
Aantal medewerkers : 2
1 resultaten van Hamlet Oasis Appartement uit Kralendijk, Bonaire, C.N.

 
Vakantie op Bonaire in een appartement van Hamlet Oasis

Vakantie op Bonaire in een appartement van Hamlet Oasis

Geniet van vakantie op Bonaire in een appartement van Hamlet OasisBonaire – een eiland met een heerlijk klimaat en vele gezichten. Een eiland om te relaxen en aan de andere kant ook een eiland dat zich prima leent voor een actieve ...

Zie omschrijving
Bedrijf
Kralendijk
Bonaire
C.N. Bonaire
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?