Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Marquis advocatenkantoor

owner_username

VISIE

Bij Marquis bieden we allesomvattende juridische diensten, waarmee we onze cliënten kunnen helpen anticiperen op uitdagingen in het juridische landschap.

We dienen als vertrouwde adviseur voor cliënten door goede resultaten te leveren. We bouwen samenwerkingsrelaties op en bieden creatieve oplossingen aan cliënten. Cliënten vertellen ons dat onze cultuur ons onderscheidt en tot gunstige resultaten leidt.

Door middel van deze website introduceren we onze mogelijkheden en diensten. Echter, prefereren wij nog altijd om ons persoonlijk voor te stellen tijdens een kopje koffie en ons te richten op uw bedrijf en de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. We richten ons niet alleen op het bedrijf maar ook de persoon zelf.

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Marquis heeft een eigen programma geïnitieerd om jongeren met speciale behoeften te helpen door ervoor te zorgen dat zij de begeleiding en noodzakelijke diensten ontvangen waar zij recht op hebben. Onze advocaten werken op wekelijkse basis met deze jongeren.

We ervaren dat dit een omvangrijke manier is om ons leven en dat van deze jongvolwassenen te ondersteunen en te verrijken. Dit programma is geïnitieerd met de medewerking van gemeenten in Nederland en kinderhulporganisaties.

PRIJZEN

Bij Marquis vinden we het belangrijk om onze facturen niet op tijd, maar op basis van het budget van de cliënt te baseren. Daarom kunnen onze cliënten altijd een  beslissingen nemen op basis van een vooraf afgesproken prijs.

Wij begrijpen de waarde van juridische diensten voor de cliënt en begrijpen dat elke cliënt anders is. We werken nauw samen met onze cliënten om te komen tot een prijs op maat voor specifieke diensten.

Marquis advocatenkantoor
0031851303543

Kingsfordweg 151, 1043 GR
Amsterdam, Nederland, Noord-Holland

Kamer van Koophandel : 71972218
BTW Nummer : NL

Oprichtingsdatum : 2018-01-01
Aantal medewerkers : 1


Openingstijden
Maandag : t/m Vrijdag 08:00 - 21:00 uur
Zaterdag : en Zondag 10:00 - 14:00 uur


0 resultaten van Marquis advocatenkantoor uit Amsterdam, Nederland

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?