Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Kapsalon Anna

owner_username

De schoonheids- en kapsalon Anna is specialist in haar- en gezichtsverzorging.

Naast onze verschillende schoonheidsbehandelingen waar we u van top tot teen verzorgen kunnen wij u ook een te gekke "haar ervaring" geven met uitstekende kwaliteit en betaalbare prijzen. Ook kunt u bij ons genieten van heerlijk ontspannende maskers en verfrissende crèmes voor uw huid. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook harsbehandelingen, nagelverzorging en nog veel meer.

Wij bieden u de meest uitgebreide gezichtsbehandelingen aan. Wij gebruiken naast de reguliere harstechnieken ook de nieuwe manier van gezichtsontharingen met draad. Deze behandeling is volkomen natuurlijk, dat wil zeggen dat er geen lijm of chemische middelen bij gebruikt worden. Het heeft geen bijwerkingen en is zelfs goed voor de huid. Door deze behandeling worden uw dode huidcellen verwijderd. 

Bij de reguliere ontharingsmethoden met harslijm en harsdoekjes kan uw huid uitgerekt worden waardoor er meer rimpels op uw gezicht kunnen verschijnen. Deze nieuwe techniek wordt steeds meer ook in Nederland toegepast, maar is in de Oosterse landen al meer dan 70 jaar in gebruik. Bij deze techniek onstaat er geen irritatie van de huid, deze blijft strak, omdat er niet aan getrokken wordt. Uiteraard hebben wij naast harsen nog vele andere gezichtbehandelingen. 

Knippen 

U wordt geholpen door een professionele kapster met meer dan 25 jaar ervaring. Deze oosterse kapster is niet alleen gekwalificeerd in Teheran (Iran) maar heeft ook verschillende Nederlandse diploma´s en certificaten. U bent dus verzekerd van een goed resultaat. Natuurlijk kunt u naast knippen ook uw haar laten verven, permanenten, coup-soleilen, verlengen met Extensions en nog veel meer. 

Kapsalon Anna
0031105900014
0031643033373

Veerstraat, 25, 3142 CP
Maassluis, Nederland, Zuid-Holland

Kamer van Koophandel : 68226659
BTW Nummer : NL...

Oprichtingsdatum : 2014-01-01


Openingstijden
Maandag : Gesloten
Dinsdag : t/m Vrijdag 10:00 tot 17:30
Zaterdag : 10:00 tot 16:00
Zondag : Gesloten

U kunt bij ons pinnen -> Pinnen

0 resultaten van Kapsalon Anna uit Maassluis, Nederland

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?