Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

ESKO Diveworld

owner_username

ESKO Diveworld is een groot duikcentrum in Midden-Nederland dat al op 21 november 2018 ruim 44 jaar bestaat en alle faciliteiten biedt die een duiker nodig heeft om zijn of haar hobby te kunnen beoefenen. Wij beschikken over een grote winkel, een duikschool en een duikclub. Tevens bieden wij in onze winkel en webshop een groot assortiment kite- en funsports artikelen aan.

Onze winkel
In Zeist hebben wij een grote winkel met 750 vierkante meter duik-, kite- en funsports artikelen. Sinds kort hebben wij ook een webshop waar wij een groot deel van ons assortiment online aanbieden. 
ESKO Diveworld is officiëel dealer van veel bekende merken als bijvoorbeeld Atomic Aquatics, Camaro, Mares, Scubapro, SubGear en vele andere merken. In onze winkel nemen wij graag de tijd om je goed te adviseren zodat je met de beste keus naar huis gaat.
In onze winkel zijn altijd deskundigen aanwezig met alle kennis over de technologie van de apparatuur die wij verkopen. Tevens kunnen wij de meeste reparaties aan apparatuur zelf verrichten.
Onze winkel beschikt over een compleet vulstation met een aantal ruime buffers, waardoor je duikfles snel gevuld is voor de volgende duik. Duikflessen kunnen we vullen met zowel gewone lucht als Nitrox mengsels tot 32%. Mocht je veel duiken dan kun je een vulabonnement krijgen waardoor je een heel jaar kunt vullen voor een éénmalig bedrag.

Onze Duikschool
ESKO Diveworld verzorgt een breed pakket aan duikcursussen en -opleidingen volgens het lessysteem van Scuba Schools International (SSI). SSI is een wereldwijd erkende duikopleidingenorganisatie. Dit betekent dat je met je SSI brevet overal ter wereld kan duiken en materiaal kan huren. Voor uitgebreidere informatie over onze duikschool en cursussen klik hier.

Onze Duikclub
Wanneer je eenmaal over een duikbrevet beschikt wil je waarschijnlijk graag de mogelijkheid om je hobby actief te blijven beoefenen. ESKO Diveworld biedt jou deze mogelijkheid. De duikclub is er voor en door clubleden en is bedoeld om samen leuke dingen met elkaar te ondernemen die direct of indirect iets met de duiksport te maken hebben. Gemiddeld 1 keer per maand organiseren wij een clubactiviteit.

ESKO Diveworld
0031306925088
0031654355477

Voorheuvel 64, 3701 JG
Zeist, Nederland, Utrecht

Kamer van Koophandel : 30051688
BTW Nummer : NL003147964B01

Oprichtingsdatum : 1974-11-21
Aantal medewerkers : 2


Openingstijden
Maandag : Gesloten
Dinsdag : 11:00 tot 19:00
Woensdag : 11:00 tot 19:00
Donderdag : 12:00 tot 21:00
Vrijdag : 12:00 tot 21:00
Zaterdag : 09:00 tot 17:00
Zondag : Gesloten
Zomers : Open

Wij accepteren -> Paypal

U kunt bij ons pinnen -> Pinnen

0 resultaten van ESKO Diveworld uit Zeist, Nederland

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?