Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Perfect Painters

owner_username

Schildersbedrijf in Harderwijk

Perfect Painters is een schildersbedrijf in Harderwijk dat vanaf 2008 actief is in de regio onder de naam Renovex. In deze tijd hebben we veel klanten tevreden gemaakt en een goede naam opgebouwd. Daarnaast hebben we ons niveau zodanig verhoogd dat we het Sikkens Quality Painter certificaat beschikken, wat blijk geeft van de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

We bieden een keur aan diensten aan, waaronder binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, houtrot-reparatie, saus- en spuitwerk, het plaatsen van vloercoatings en gietvloeren, professioneel kleuradvies, behangen, en muurdecoratie.

Vakkundig en niet duur

We pakken het werk vakkundig aan, gebruiken uitsluitend gereedschap en middelen van de beste kwaliteit en zijn hierdoor ook vaak sneller klaar dan onze concurrenten. Hierdoor zijn we niet alleen beter, maar vaak zelfs lager geprijsd! Daarnaast werken we op een zeer geordende en nette manier, waardoor de rommel tot een minimum beperkt wordt en u achteraf géén verfresten in huis hebt.

Bij de klantenbeoordelingen op de homepagina kunt u zelf lezen wat onze klanten in Harderwijk en daarbuiten van ons vinden. Hier kunt u zelf lezen hoe belangrijk wij een goede band met onze klanten vinden en wat het niveau van ons schilderwerk is.

Zoekt u een schildersbedrijf in Harderwijk of in de regio? Zelfs wanneer u tot zo’n 50 km buiten Harderwijk woont, kan het voor u zeer interessant zijn om Perfect Painters in te schakelen. Bel of mail vandaag nog voor meer info of maak direct een vrijblijvende afspraak.

Perfect Painters
0031629627293

Zwaluwstraat 69, 3853 CB
Ermelo, Nederland, Gelderland

Kamer van Koophandel : 32133057
BTW Nummer : NL

Oprichtingsdatum : 2008-01-01


Openingstijden
Maandag : t/m Vrijdag 8:00 tot 18:00
Zondag : Gesloten


0 resultaten van Perfect Painters uit Ermelo, Nederland

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?