Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerken

Geplaatst 20, Nov, 2019, 18:37 Zie omschrijving
Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerken
Huis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerkenHuis en Tuin Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerken
Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • 20, Nov, 2019, 18:37
  • 547 x
  • roestvaststaalwerken. 
  • Ja 
  • Ja 

OVER ONS

Micro B.V. voor al uw metaal- en roestvaststaalwerken. Wij zijn een fris en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van RVS (roestvaststaal) en aluminium producten. U kunt bij ons terecht voor onder andere scheepsbeslag, trapleuningen, vídes, tafels en speciaal maatwerk.

Wij zijn een fris en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van RVS (roestvaststaal) en aluminium producten. U kunt bij ons terecht voor onder andere scheepsbeslag, trapleuningen, vídes, tafels en speciaal maatwerk.

Micro BV is van oudsher een familiebedrijf en opgericht in 1934. De ambitie is altijd geweest om vakwerk te leveren. Sinds Sjaak van Harten in 1994 het bedrijf van zijn vader overnam is het bedrijf gegroeid van 2 naar 9 werknemers. De afgelopen jaren is Martijn Lieman zijn rechterhand geworden en zal hij, als de tijd er rijp voor is, het stokje van Sjaak overnemen.

Meer weten?

Neem eens een kijkje in ons portfolio om de prachtige producten die wij al gemaakt hebben te zien. U kunt ook meteen contact met ons opnemen voor een afspraak of voor een vrijblijvende offerte.

Website

Locatie
Micro Aluminium en Roestvaststaalwerken

Lid sinds: 16, Apr, 2016

Industrieweg 10
3846 BC Harderwijk, NederlandWhats App 0341412917
0653894765
547 x

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?