Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Raoudi Bestratingen in Harderwijk

Geplaatst 16, Feb, 2020, 20:24 Zie omschrijving
Raoudi Bestratingen in Harderwijk
Huis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in HarderwijkHuis en Tuin Raoudi Bestratingen in Harderwijk
Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • 16, Feb, 2020, 20:24
  • 1082 x
  • Ja 
  • Ja 
  • Ja 
  • Ja 
  • Bestratingen 

Jamal Raoudi is een jong, vakbekwaam en creatief stratenmakersbedrijf met deskundige medewerkers en het nieuwste mechanische materieel. Wij vertalen uw wensen en eisen aangaande uw tuin op een creatieve wijze. 
Alle opdrachten worden door ons zelf uitgevoerd. U heeft dus te maken met één aanspreekpunt. Dat is helder voor u, vanzelfsprekend voor ons.

Kwaliteit, afwerking, flexibiliteit en afspraken nakomen is onze filosofie. Wij staan vierkant achter onze producten en dienstverlening. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw straat netjes en snel aanlegt, bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Het bestraten van een paadje, oprit of een terras is vakmanschap. Zo moet er een zandbed van enkele centimeters worden aangebracht en als er zwarte grond zit, wordt het uitgegraven. Bij grotere oppervlakken met behulp van een kraan of shovel.

Dit zandbed moet daarna worden aangetrild met een trilplaat, die we hebben in verschillende slagkrachten, waarna het geheel geëgaliseerd kan worden. Na dit egaliseren kunnen we de stenen gaan leggen in een verband dat u het mooist vindt of wat het best bij de tuin past. De verbanden en motieven zijn per steen verschillend, met elke steen kan er een ander motief of verband worden gelegd. Er kunnen motieven gecreëerd worden omdat alles geknipt of gezaagd kan worden. Welk verband of motief u kiest... wij maken het mogelijk.

Wij kunnen u in de kleurkeuze en het soort stenen adviseren. Op voorhand adviseren wij u een ontwerp door ons te laten maken. Dit geeft al een goede visuele indruk van uw nieuwe tuin. In dit ontwerp kunnen uw wensen verwerkt worden. Als u geinteresseerd bent, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Het voorbewerken van de grond is bij straatwerk essentieel; een goede voorbereiding is het halve werk. Een glad bed van wit zand onder uw straatwerk zorgt ervoor dat de stenen minimaal verzakken en houdt onkruid lang weg. Door onze expertise in het straatwerk hebben wij ook een goede kijk op het bewerken van grond. 

Daarom doen wij het grondverzet zelf. Voor kleine oppervlakten, waar machines niet bij kunnen, doen wij dit met de hand. Voor grotere oppervlakten hebben wij machines beschikbaar. 

Ook het witte zand wordt door ons zelf geselecteerd en geleverd. Hierdoor kennen wij het product door en door en levert dit voor u het beste resultaat op.

Een straatje leggen is niet niks - dat weten wij als geen ander. Wij nemen dit werk u dan ook graag uit handen. Wilt u dit toch liever zelf of een ander (laten) doen, dan kunnen onze machines u ondersteunen met deze werkzaamheden. 

Wij hebben een heel scala aan machines voor stratenmaken, zodat deze u in het hele proces van dienst kunnen zijn. We verhuren shovels in allerlei maten, trilplaten, heftrucks en nog meer (zwaar) gereedschap. 

Mocht u niet de mogelijkheid hebben om deze machines te besturen, dan kunnen wij een ervaren bestuurder bij deze machines leveren. Deze kan de machines voor u besturen en u helpen bij het aanleggen van de bestrating. 

Hieronder staan de machines die wij verhuren, inclusief prijs. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Website

Locatie
Raoudi Bestratingen

Lid sinds: 27, Feb, 2016

Snelliusstraat 9-11
3846 BT Harderwijk, Nederland0031341431516
1082 x

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?