Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Binnenspiegel met HD dashcam 2.5 inch LCD screen

Geplaatst 19, Jun, 2019, 06:14 € 30,00
Binnenspiegel met HD dashcam 2.5 inch LCD screen
Accessoires Binnenspiegel met HD dashcam 2.5 inch LCD screenAccessoires Binnenspiegel met HD dashcam 2.5 inch LCD screenAccessoires Binnenspiegel met HD dashcam 2.5 inch LCD screenAccessoires Binnenspiegel met HD dashcam 2.5 inch LCD screenAccessoires Binnenspiegel met HD dashcam 2.5 inch LCD screenAccessoires Binnenspiegel met HD dashcam 2.5 inch LCD screen
Omschrijving
 • € 30,00
 • 19, Jun, 2019, 06:14
 • 2383 x
 • Nieuw 

De HD Mirror Cam is een dashcam met uniek design: deze dashcam plaats je namelijk over de binnenspiegel van je auto. Met de twee bijgeleverde rubberen beugels bevestig je de HD Mirror Cam eenvoudig én veilig.

Deze dashcam is voorzien van blauw glas, wat zorgt voor een veilig zicht zowel overdag als ’s nachts. De HD Mirror Cam heeft een 350° roterende lens, waardoor een groot deel van de omgeving wordt opgenomen. Naast de camera bevinden zich 2 infrarood LED lampjes, zodat ook bij minder licht duidelijk opgenomen kan worden. 

De dashcam start automatisch op wanneer je de auto start en geeft de tijd en datum weer in elke opname. Niet alleen neemt de HD Mirror Cam beelden op, de camera is ook uitgerust met een microfoontje waarmee alle geluiden in en om de auto worden opgenomen. 

Bovendien heeft de HD Mirror Cam een 2.5 inch LCD scherm en is hij uitgerust met motion detection, waardoor je de camera ook in parkeerstand kunt gebruiken. De HD Mirror Cam ondersteunt micro SD-kaarten tot 32 GB. 

De HD Mirror Cam wordt geleverd met een 8 GB micro SD-kaart. 
Let op: de kleur van het glas van de HD Mirror Cam kan afwijken van de kleur van je binnenspiegel.

Locatie
Koopjesman

Lid sinds: 14, Dec, 2016

3137 JB Vlaardingen, Nederland

Wij accepteren -> Paypal

Whats App +31616995785
2383 x

Stuur een email

Biedingen
 • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?