Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio Rotterdam

Geplaatst 31, Mar, 2019, 16:39 Op aanvraag
ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio Rotterdam
Aannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio RotterdamAannemers ACS Rijnmond De ervaren aannemer regio Rotterdam
Omschrijving
 • Op aanvraag
 • 31, Mar, 2019, 16:39
 • 2000 x
 • Beide 
 • Beide 
 • Beide 

Bij ACS Rijnmond bent u te allen tijde verzekerd van vakmanschap, gebaseerd op jarenlange ervaring en de beste prijs. Onze vakmannen zorgen dat ieder project met uiterste zorg wordt behandeld en garanderen een correcte afwerking. Tevens zorgen wij voor een nauwkeurige planning waardoor de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en ook daadwerkelijk binnen de afgesproken termijn worden opgeleverd.

U bent bij ons aan het goede adres voor:

Het verbouwen van de badkamer, toilet, keuken, het leggen van een vloer (tegels of laminaat), het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakraam en ook voor het vervangen van een kraanleertje.

Alles in 1 hand.

ACS Rijnmond probeert met de grootste zorg om uw wensen uit te voeren aan wie u met een gerust hart iedere grote en kleine klus kan toevertrouwen. Uw vakman is ten eerste allround met uw voordeel dat u slechts één afspraak hoeft te maken over de uitvoering, de voorwaarden en het eventueel betrekken van een collega of een specialist.

Preventief onderhoud

Indien gewenst voert ACS Rijnmond periodieke inspecties uit van de bouwkundige onderdelen. De bevindingen worden neergelegd in een advies omtrent de gewenste c. q. noodzakelijke reparaties en vervanging van onderdelen en als zodanig ter beoordeling aan de opdrachtgever voorgelegd. Voorafgaand aan de eventuele uitvoering van deze werkzaamheden wordt een offerte uitgebracht en wordt de uitvoering in overleg ingepland.

Correctief onderhoud / klachten onderhoud

Een belangrijk deel van de werkzaamheden bestaat uit het verhelpen van storingen en het verrichten van noodzakelijke reparaties. Behoudens spoedeisende gevallen, worden de werkzaamheden in de regel tijdens kantooruren uitgevoerd. In verband hiermee wordt van ons personeel verlangd dat zij eventuele onvermijdbare overlast zo veel mogelijk beperken en de werkplek opgeruimd achterlaten.

Regie werkzaamheden

Het verrichten van kleine werkzaamheden, waaronder ook hand- en spandiensten, wordt niet zelden op regie basis uitgevoerd. Door middel van een standaard formulier worden de gewenste werkzaamheden door de opdrachtgever aangemeld. In overleg met de eventueel aanwezige gebouwen beheerder zal de uitvoering van de werkzaamheden ingepland worden.

De omschrijving van de werkzaamheden is als volgt:
 

 • Het betimmeren van het schuine dakbeschot met gipsplaten
 • Het geheel glad en latex klaar pleisteren van de wanden
 • Plafonds fijn spacwerk spuiten
 • Badkamers betegelen
 • Sanitair plaatsen
 • Alle leidingwerk voor keuken-apparatuur aanleggen
 • Keukenblokken plaatsen
 • Gehele woning schilderwerk
 • Laminaat leggen - raamstoffering monteren
 • Nieuwe meubels in elkaar monteren
 • Accessoires voor bewoners ophangen en monteren
 • Aanleggen Groepenkasten

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte op maat, dan kunt u contact met ons nemen.

Website

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Aannemersbedrijf Acs Rijnmond

Aannemersbedrijf Acs Rijnmond

Bent u op zoek naar een aannemer? Uw klus of complete verbouwing is bij ons in goede handen!Wij werken met jaren lange ervaring. Wij kunnen u voorzien van een groot aantal referenties van onze tevreden klanten.Wij werken voor zowel bedrijf ...

Op aanvraag
Particulier
Vlaardingen
Nederland Zuid-Holland
ACS Rijnmond

Lid sinds: 01, Nov, 2015

Adenauerlaan 81
3137JB Vlaardingen, NederlandWhats App 0104365756
0646326501
2000 x

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?