Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Interkosmos Uitzendbureau in Deurne

Geplaatst 15, Jan, 2019, 17:04 Zie omschrijving
Interkosmos Uitzendbureau in Deurne
Zakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in DeurneZakelijke diensten Interkosmos Uitzendbureau in Deurne
Omschrijving
  • Zie omschrijving
  • 15, Jan, 2019, 17:04
  • 133 x
  • Noord-Brabant 

Interkosmos Uitzendbureau levert gemotiveerde internationale uitzendkrachten

  • Altijd bereikbaar voor u.
  • Sterke mannen. Secure vrouwen. Altijd gekwalificeerde internationale uitzendkrachten beschikbaar.
  • Samen bouwen aan een productieve en betrouwbare relatie.
  • Snel extra capiciteit, binnen één uur onze mensen op uw bedrijf.
  • Efficiënt uw doelstellingen behalen.

Ervaar wat wij voor u kunnen betekenen

Wat mag u van ons verwachten?

Kennismaken
Elke relatie begint met kennismaken. Voelen we elkaar aan? Hebben we vertrouwen in elkaar? Is er de befaamde ‘klik’? Alleen dan kunnen we de juiste synergie bereiken.

Gratis quick scan
Na de eerste kennismaking analyseren we uw bedrijf op het gebied van (flexibel) personeel. Wij bieden u een gratis quick scan van uw bedrijf. Een quick scan omvat onder andere analyse van de werkzaamheden met daarbij de best passende uitzendkrachten, beoordeling van de omvang van werkzaamheden, vaststellen van de meest voordelige cao, …

Plan van aanpak & offerte
Na de quick scan bieden wij u een uitgebreide, op maat gemaakte offerte, voorzien van een plan van aanpak en met eventueel enkele aanbevelingen. Bel of mail ons gerust als u vragen heeft over uw cao, (nieuwe) wet- en regelgeving. Wij helpen u graag.

Goedkeuring offerte
Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, leveren wij u per direct het gevraagde personeel. Wij dragen zorg voor het welzijn van de door ons geleverde internationale uitzendkrachten. Wij bieden onze internationale medewerkers onder andere vervoer, huisvesting en administratieve ondersteuning. Wij zorgen dat u een tevreden en gemotiveerde uitzendkracht aan het werk heeft.

Elke dag contact
Vrijwel elke dag leggen wij contact met uw personeelsplanning. Zo helpen wij u de meest optimale personeelsbezetting te realiseren. Wij zijn het verlengstuk van uw bedrijf.

Direct extra personeel nodig
U belt ons en wij regelen binnen 1 uur extra capaciteit. Deze extra mensen leveren wij tegen het reguliere tarief, GEEN extra kosten. Wij zorgen dat uw KPI’s gehaald worden.

Neem contact op met ons via 0493-326090

Website

Locatie
Interkosmos uitzendbureau

Lid sinds: 10, Apr, 2015

Piet Mondriaanstraat 4
5753DJ Deurne, Nederland0493326090
133 x

Stuur een email

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?